Over ons

Meer over FysioDo.

FysioDo is een kleine moderne fysiotherapiepraktijk in het centrum van Monster waar het welzijn van  jou als patiënt centraal staat.

Je maakt bij ons zelf een belangrijk onderdeel uit van je herstelproces en samen met jou werken wij hieraan.  Of het nu gaat om pijn in je knie, je onderrug, enkel, schouder of pols…bijna alle lichamelijke klachten worden door ons behandeld en samen met jou zorgen we ervoor dat je tevreden bij ons de deur uit stapt.

FysioDo ziet de mensen  met klachten het liefst nog vandaag, klachten verergeren namelijk snel als er geen passende aandacht aan word besteed. Loop niet door met pijn, maar neem vandaag nog contact met ons op.

Je bent bij ons welkom op de praktijk, maar als dat moeilijk of niet gaat, komen we gewoon bij je thuis.. geen probleem! En altijd zal je geholpen worden door je vaste fysiotherapeut, dat is wel zo fijn.

De fysiotherapeuten bij FysioDo zijn allen BIG geregistreerd en staan ingeschreven in het Kwaliteit Register Fysiotherapie NL van het KNGF (Koninklijk Nederland genootschap voor Fysiotherapie). Ook zorgen ze voor adequate kennis door jaarlijks verschillende congressen en cursussen te volgen.

Ben je niet aanvullend verzekerd en moet je zelf betalen? Bel ons even, wij kunnen je informeren over onze meest actuele tarieven.

Maar hoe werkt het dan precies?

Allereerst maken we een afspraak om elkaar te ontmoeten, de klacht en de daarop volgende diagnose te bespreken, het behandelplan op te stellen en onze werkwijze uit te leggen. We streven ernaar om direct al een start te maken met de behandeling, want dat is wel zo prettig. Na de behandeling bespreken we het vervolgtraject en alles wat er nog meer bij  komt kijken, zodat het voor allebei duidelijk is wat de verwachtingen zijn. Mocht er iets zijn waar je toch niet blij mee bent? Overleg het dan met ons, wij willen en zullen er alles aan doen om jou als tevreden klant de deur uit te zien gaan. Mochten we er niet samen uitkomen, heeft FysioDo een klachtencommissie welke ingeschakeld kan worden.

Wij van FysioDo vinden dat we zo breed mogelijk naar de mens moeten kijken en blijven ons daarom ontwikkelen in dat waar we goed in zijn.. mensen helpen..