Fysiotherapie

Wat kunt u van ons verwachten?

Bij Fysiodo in Monster, Westland kunt u terecht voor algehele fysiotherapie in de breedste zin van het woord. De praktijk is gevestigd in het centrum van Monster en heeft ruimschoots parkeermogelijkheden om de praktijk. Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in de wachtkamer en indien gewenst, genieten van een kopje koffie totdat uw behandelaar u op komt halen. 
Een fysiotherapeut onderzoekt, behandelt, adviseert en begeleidt bij stoornissen in houding en/of beweging. Dat kan zijn bij klachten van spieren, pezen, gewrichten en banden. Ook gevolgen van functiestoornissen aan het zenuwstelsel, bloedvaten, longen, hart en huid kunnen worden behandeld door de fysiotherapeut.  De fysiotherapeut van Fysiodobeheerst meerdere disciplines waaronder: oefentherapie, massage en fysiotechniek, hierbij wordt gebruik gemaakt van paramedische apparatuur en thermotherapie.

De titel fysiotherapeut is een beschermde titel, dit betekend dat je hiervoor een HBO opleiding fysiotherapie succesvol afgerond moet hebben en ook een BIG registratie dient te hebben.Ook moet een fysiotherapeut verplichte bij- en nascholingen blijven volgen. 

Fysiodo is naast fysiotherapeut ook in opleiding als acupuncturist, waardoor er een groter aspect aan klachten kan worden behandeld, daarover vind u meer onder het kopje acupuntuur.